dimecres, 3 de juny del 2009

LA CENSURA ÉS VIVA ¡VISCA LA CENSURA!


Per a la vostra informació: ara mateix en Tresserres a la RAC ha dit que no passa res, que han donat compliment a l'acord de reciprocitat que va reclamar IB3 i que han de ser seriosos i, per tant, respectar la legalitat.

 

Crec que si això no es resol aquests dies, pressionant amb força abans de les eleccions europees i reclamant que TOTS els partits polítics (d'aquí i de la Mallorca continental) es banyin el cul i es posicionin, haurem de tornar pintar-nos les pintures de guerra. 

 

En tot cas, es confirma el que circula arreu: va ser un vertader irresponsable el que va aixecar la llebre de la "territorialitat", fent el joc a l'esquarterament lingüístic que patim les "autonomies espanyoles" i la Catalunya Nord. Ningú no havia dit res mai, tret de l'extrema dreta. El document adjunt de fa gairebé 25 anys és una bona mostra. Ja en el seu dia, l'argument de la publicitat va ser el que utilitzà Antonio Alemany per intentar aturar les ones hertzianes, com havia fet el Diputado Zaforteza l'any 1935 per impedir que Ràdio Barcelona arribàs a les Illes. Ara ho han aplicat "els nostres", en defensa d'interessos mesquins comercials i d'audiència, reclamant un espai regional supeditat a la ruptura dels Països Catalans (lingüísticament i culturalment, ni que sigui). Com ha escrit algú fa poc, amb aquests amics, no calen ni jutges ni piròmans! Allò que no ha fet el PP ho ha aplicat el conjunt PSOE-UM-PSM-EU-EV-ERC i, si no se'n desfan, tots ells són igualment responsables. IB3 s'ha convertit, amb un pacte vergonyant, en l'eina major d'anticatalanisme i espanyolització, a més de ser una sagnia per l'erari públic amb la contractació d'espais que ja teniem amb una qualitat molt superior! "TENIM SA FÓRMULA" - diuen en salat antipollencí els autobusos amb una publicitat exagerada i abusiva. Sí, la "tenim" i n'hem pagat 12 milions d'euros per unes retransmissions infectes en comparança a les que teníem amb TV3. Gràcies a IB3 hem hagut de viure el mes de maig millor de la història del Barça com si es parlàs del Real Betis Balompié.  

Estic segur que guanyarem aquesta guerra i ai dels qui posin pals a les rodes. Aquesta reculada seria una claudicació intolerable!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada