dimarts, 5 de maig del 2009

Sa Lavativa, número 1 de la nova era cibernàtica


 Començam, en format provisional, la nova etapa de "Lavativa", la publicació satírica que va crear el genial Toni Rotger, l'ay 1983. En aquesta primera segona època, ens dedicarem a repassar el que va ser aquella aventura editorial, efímera pels problemes econòmics que afecten a la gent que vol ser independent i no vol "chuclar" de les subvencions oficials.
 Ens proposam durar més temps, i ens proclamam igualment independents, però si algú ens vol fer arribar alguna proposta en forma d'euros, estam disposats a valorar-la; sobre tot si el capital ofert possibilita la supervivència de "Sa Lavativa" i, també, una ració de gambes de Sóller per a l'inspirador d'aquesta publicació cibernètica, la qual volem editar-la en paper quan la cosa econòmica ho faci possible.
 Esperam una bona acollida i comprensió, per part de tots, especialment dels personatges públics que aniran apareixent. Els volem garantir que només tendran lloc, aquí, com a protagonistes, les persones intel·ligents. Si algú dels afectats no s'hi considera, li demanam que ens ho faci arribar i l'esborrarem de la llista

PEP ROIG      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada