dimarts, 3 de maig de 2011

EL PP DEMANA CENSURAR "POLÒNIA"


camraj_336.jpg

El PP està “cansat” de ‘Polònia’
Redacció

El Partit Popular està “cansat” del tractament que fa dels seus dirigents el programa de paròdia política de TV3 ‘Polònia’. Fins al punt que ha demanat a la CCMA que hi prengui mesures.

Així mateix ho ha dit el diputat dels populars catalans Santi Rodríguez en la comissió de control de la CCMA al Parlament, aquest divendres. Rodríguez ha assegurat que al seu partit ja estan “cansats” de com els tracten Toni Soler i companyia, molt especialment pel que fa als presumptes casos de corrupció en que hi ha acusats dirigents populars de Madrid i del País Valencià.

“Sempre hem de rebre els mateixos?”, s’ha preguntat Rodríguez, que ha dit que ‘Polònia’ no ha satiritzat, en canvi, d’altres casos similars, i ha posat com a exemple els presumptes casos de corrupció amb els ERO a Andalusia o el possible finançament irregular de CDC pel que fa al cas Palau (a la qual cosa ha respost la representant de CiU Marta Alòs, que ha recordat la presumpció d’innocència). Per tot plegat, Rodríguez ha qualificat el tractament de ‘Polònia’ com a “intolerable” i ha exigit a la CCMA que “hi prengui mesures”.
La CCMA recorda que només són paròdies

L’organisme ha respost a les crítiques i les peticions –no pas explícites– de censura prèvia del PP recordant que només es tracta d’un programa d’humor. Així, el president del consell de govern de la CCMA, Enric Marín, ha dit que ‘Polònia’ fa "paròdia" i que té una funció “higienitzadora”.

La directora de TV3, Mónica Terribas, per la seva banda, ha afegit que la direcció de la televisió pública no mesura la “proporcionalitat” de les intervencions –al·ludint a la proporcionalitat que han de seguir les informacions sobre la campanya electoral en els informatius de la cadena pública– i ha apuntat el perill que els partits protestin per les paròdies d’un programa d’humor dient que les queixes de Rodríguez són un “salt mortal sense xarxa que no sé on ens portarà”.

(ELDEBAT.CAT)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada