dimecres, 10 de desembre del 2014

L'OCB es torna a oblidar de Toni Rotger i la seva lluita per a la cultura a Mallorca

 Una altra vegada, l’OCB (Obríssima Culturalissima Balearíssima) celebra la festa del 31 de desembre amb l’entrega del premis de torn, molt honorables i segurament merescuts. Però un any més s’han oblidat de Toni Rotger “Calatravinetxo”, posiblement una de les persones que més ha lluitat per la cultura a Mallorca, sense més suport que el seu propi i quasi inexistent patrimoni. Però donar un premi a Toni Rotger no lluïx prou. 
 Rotger ha estat un treballador de la cultura des de la base, sense subvencions ni tramoies ornamentals, però amb el convenciment de que ho havia de fer. Ja li deien la seva padrina i la seva mare, que miràs més per ell i no tant per als altres. Però ell no va fer-lis cas i es va deixar lo poc que tenia, per a que altres, ara ben instal·lats, poguessin engreixar de valent i sense que quasi ningú d’ells li hagi agraït con caldria, ni li hagi retornat el deute (amb euros) que el calatraví ha hagut de patir i que l’ha obligat a viure quasi en la indigència. 
 Però Toni Rotger té un altre prèmi millor, encara sense escenaris: l’estimació i el reconeixement dels molts amics que l’estimen


    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada